Menu
Your Cart

Steigerhouten Lounge Sets

Loungebank UtrechtDe Steigerhouten Lounge Bank bestaat uit één losse steigerhouten tuinbank. De steigerhouten lounge tuinbank is ideaal om de zomerdagen in de voortuin of op het balkon door te brengen. Het neemt in tegenstelling tot een complete set weinig ruimte in beslag. De steigerhouten Lounge b..
€159,00
Excl. BTW:€131,41
Lounge Set ArnhemSteigerhouten Lounge Set ArnhemDe Steigerhouten Lounge Set Arnhem bestaat uit één losse steigerhouten lounge bank en één los steigerhouten lounge stoel. De steigerhouten Lounge set is een prima alternatief voor een steigerhouten hoekbank. Door de losse stoel kunt u zelf uw gewenste ..
€159,00
Excl. BTW:€131,41
Lounge Set HarlingenSteigerhouten Lounge Set HarlingenAls alternatief voor de steigerhouten hoekbanken hebben wij Tuin Lounge Sets in ons assortiment, voor wie zijn opstelling in de tuin wel eens veranderd. De Steigerhouten Lounge Set Harlingen bestaat uit twee losse steigerhouten tuinbanken. De ste..
€159,00
Excl. BTW:€131,41
Lounge Set RotterdamSteigerhouten Lounge Set Rotterdam De Steigerhouten Lounge Set Rotterdam bestaat uit één losse steigerhouten lounge bank en twee los steigerhouten lounge stoelen. De steigerhouten Lounge set is een prima alternatief voor een steigerhouten hoekbank. Door de losse stoelen zij..
€159,00
Excl. BTW:€131,41
Steigerhout Hoekbank Den haag Steigerhout Hoekbank Den haag
GRATIS HOCKERS
Hoekbank Den Haag Steigerhouten Hoekbank Den Haag De Steigerhouten Hoekbank Den Haag is vrij bijzonder in zijn samenstelling. Het bijzondere kenmerk van de Steigerhouten Hoekbank Den Haag is dat de Hoekbank bestaat uit een steigerhouten loungebank met een losstaande steigerhouten bank dat tegen de..
€349,00
Excl. BTW:€288,43
Lounge Set LelystadSteigerhouten Lounge Set Lelystad Als alternatief voor de steigerhouten hoekbanken hebben wij Tuin Lounge Sets in ons assortiment, voor wie zijn opstelling in de tuin wel eens veranderd. De Steigerhouten Lounge Set Lelystad bestaat uit twee losse steigerhouten tuinbanken. De stei..
€159,00
Excl. BTW:€131,41
Steigerhout Hoekbank Groningen Steigerhout Hoekbank Groningen
GRATIS HOCKERS
Hoekbank Groningen Steigerhouten Hoekbank Groningen De Steigerhouten Hoekbank Groningen bestaat als het ware uit twee steigerhouten Lounge Banken die in de hoek worden verbonden door een steigerhouten blok, dat prima als hoge steigerhouten hoektafel kan dienen. Door de samenvoeging van de Steigerh..
€499,00
Excl. BTW:€412,40
Hoekbank Sneek Steigerhouten Hoekbank Sneek De Steigerhouten Hoekbank Sneek is een exclusievere steigerhouten hoekbank model dan de Hoekbank Groningen. Deze steigerhout hoekbank bestaat net als de hoekbank Groningen uit twee steigerhouten lounge banken die in de hoek worden samengevoegd door midde..
€499,00
Excl. BTW:€412,40
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Whatsapp Chat
Ambacht Meubelen
Ambacht Meubelen