Menu
Your Cart

Steigerhout Hoekbank incl kussens

Steigerhout Hoekbank incl kussens
Steigerhout Hoekbank Amsterdam Steigerhout Hoekbank Amsterdam
GRATIS HOCKERS
Hoekbank AmsterdamSteigerhouten Hoekbank Amsterdam De Steigerhouten Hoekbank Amsterdam heeft een L vormige hoek. Dit model hoekbank van steigerhout is de standaard model hoekbank van Ambacht Meubelen. De hoekbank heeft aan beide kanten een armleuning. De rugleuning loopt schuin af voor extra zi..
€349,00
Excl. BTW:€288,43
Steigerhout Hoekbank Rotterdam Steigerhout Hoekbank Rotterdam
GRATIS HOCKERS
Hoekbank Rotterdam Steigerhouten Hoekbank Rotterdam De Hoekbank Rotterdam van steigerhout heeft ook een L vormige hoek. Het model steigerhouten hoekbank Rotterdam is de één na populairste model hoekbank van steigerhout van Ambacht Meubelen. De hoekbank heeft aan één kant een armleuning en aan de a..
€339,00
Excl. BTW:€280,17
Steigerhout Hoekbank Utrecht Steigerhout Hoekbank Utrecht
GRATIS HOCKERS
Hoekbank Utrecht Steigerhouten Hoekbank Utrecht De Steigerhouten Hoekbank Utrecht heeft een net als de rest van de hoek tuinmeubelen van Ambacht Meubelen een L vormige hoek. Dit model hoekbank van steigerhout komt ook in steeds meer tuinen voor, en staat ook wel bekend als de zogenoemde Chaisse Lo..
€369,00
Excl. BTW:€304,96
Steigerhout Hoekbank Den haag Steigerhout Hoekbank Den haag
GRATIS HOCKERS
Hoekbank Den Haag Steigerhouten Hoekbank Den Haag De Steigerhouten Hoekbank Den Haag is vrij bijzonder in zijn samenstelling. Het bijzondere kenmerk van de Steigerhouten Hoekbank Den Haag is dat de Hoekbank bestaat uit een steigerhouten loungebank met een losstaande steigerhouten bank dat tegen de..
€349,00
Excl. BTW:€288,43
Steigerhout Hoekbank Groningen Steigerhout Hoekbank Groningen
GRATIS HOCKERS
Hoekbank Groningen Steigerhouten Hoekbank Groningen De Steigerhouten Hoekbank Groningen bestaat als het ware uit twee steigerhouten Lounge Banken die in de hoek worden verbonden door een steigerhouten blok, dat prima als hoge steigerhouten hoektafel kan dienen. Door de samenvoeging van de Steigerh..
€499,00
Excl. BTW:€412,40
Hoekbank Sneek Steigerhouten Hoekbank Sneek De Steigerhouten Hoekbank Sneek is een exclusievere steigerhouten hoekbank model dan de Hoekbank Groningen. Deze steigerhout hoekbank bestaat net als de hoekbank Groningen uit twee steigerhouten lounge banken die in de hoek worden samengevoegd door midde..
€499,00
Excl. BTW:€412,40
Hoekbank Almere Steigerhouten Hoekbank Almere De Steigerhouten Hoekbank Almere heeft een net als de rest van de hoek tuinmeubelen van Ambacht Meubelen een L vormige hoek. Dit model hoekbank van steigerhout komt ook in steeds meer tuinen voor, en staat ook wel bekend als de zogenoemde Chaisse Loung..
€399,00
Excl. BTW:€329,75
Hoekbank Maastricht Steigerhouten Hoekbank Maastricht De Steigerhouten Hoekbank Maastricht heeft een net als de rest van de hoek tuinmeubelen van Ambacht Meubelen een L vormige hoek. Dit model hoekbank van steigerhout komt ook in steeds meer tuinen voor, en staat ook wel bekend als de zogenoemde C..
€439,00
Excl. BTW:€362,81
Steigerhout Hoekbank Gouda Steigerhout Hoekbank Gouda
GRATIS HOCKERS
Hoekbank Gouda Steigerhouten Hoekbank Gouda De Steigerhouten Hoekbank Gouda heeft ook een L vormige hoek. De hoekbank Gouda is vrijwel identiek aan de hoekbank Amsterdam. Het enige verschil is dat de steigerhouten Hoekbank Amsterdam wordt geleverd met één of meerdere standaard hockers. De hoekbank..
€399,00
Excl. BTW:€329,75
Steigerhout Hoekbank Zaandam Steigerhout Hoekbank Zaandam
GRATIS HOCKERS
Hoekbank Zaandam Steigerhouten Hoekbank Zaandam Door de strakke L-vorm en geen armleuningen past de Steigerhouten Hoekbank Zaandam perfect in de hoek. In vergelijking met de hoekbank Harlingen is de Steigerhouten Hoekbank Zaandam dicht aan de onderkant. De hoekbank Zaandam is ideaal voor degene di..
€319,00
Excl. BTW:€263,64
steigerhout hoekbank Harlingen steigerhout hoekbank Harlingen
GRATIS HOCKERS
Hoekbank Harlingen Steigerhouten Hoekbank Harlingen Net als de Hoekbank Zaandam past de Steigerhouten Hoekbank Harlingen perfect in de hoek. In vergelijking met de hoekbank Zaandam is de Steigerhouten Hoekbank Harlingen open aan de onderkant. De hoekbank Harlingen is ideaal voor degene die elke r..
€319,00
Excl. BTW:€263,64
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11
Whatsapp Chat
Ambacht Meubelen
Ambacht Meubelen