Nano coating:

Nano coating is een behandeling dat vuil en waterafstotend is. De coating wordt over het gehele steigerhout toegepast. Het hout is dan goed behandeld tegen vocht en vuil. Herhaling is na 2 jaar weer nodig. Voordeel van de nano coating behandeling is dat de kleur van het hout niet verandert en blijft zijn stoere en robuuste look behoudt. Nano coating is als best getest afgelopen jaren.Beits Behandeling:

Om de levensduur van het hout te waarborgen kunnen wij de meubelen behandelen met een beits behandeling, de beits dringt diep in het hout en daardoor zal er geen vuil tussen hout komen zoals eten of vloeibaarheden in het hout trekken. De beits behandeling zal het hout iets donkerder maken dan het originele kleur. 

Olie Behandeling

Het behandelen van het steigerhout met kleurloze olie is de meeste natuurlijke afwerking. De olie vormt geen glans, de kleur van het hout wordt wel donkerder/warmer.

Lak Behandeling

Lak behandeling kent veel voordelen, het hout wordt er slijtvast en beschermd door. Blanke lak ligt als het ware op het hout en trekt niet in het hout. De behandeling is bestand tegen vetvlekken en vuil, ook is er nadien geen onderhoud meer nodig.

Washbehandelingen

Ook is het mogelijk om de meubelen een kleurtoepassing te geven, zoals Black Wash, Grey Wash of White Wash. Wij raden bij een kleur toepassing aan om de meubelen extra te laten behandelen met nano coating, voor extra kleurvastheid op de meubelen. 

Black Wash

White wash 

Grey Wash