Er zijn meerdere behandelingen mogelijk voor uw eiken houten tafel. eikenhout is een prachtig natuurlijk en duurzaam houtsoort. om de natuurlijke look te behouden hebben wij 3 lak soorten die hiervoor kunnen zorgen, de lak behandelingen beschermen tegen kringen en vlekken en zijn geheel waterafstotend

Onbehandeld Eikenhout is van nature erg gevoelig voor vlekken door bijvoorbeeld vocht en vuil vandaar dat wij de volgende lakken hebben om uw tafel mee te behandelen, wij lakken de tafel 4 maal om de tafel genoeg bescherming te geven tegen vocht en vuil. U heeft de keuze uit de volgende lak behandelingen:

 

Kleur behandeling van eikenhout.

Nu is het ook mogelijk dat u de structuur van het hout mooi vindt maar toch de tafel een kleur tintje wilt geven. Dat is nu mogelijk door de tafel te laten behandelen met de grey-wash voor een grijzige tint, of voor een lichtere kleur de white-wash of u geeft de tafel een warmere kleur met een mono coat olie behandeling of een donker eiken koloniale lak behandeling. alle bovengenoemde behandelingen zijn beschermend tegen kringen en vlekken.