Menu
Your Cart

Steigerhout Tuintafel Arnhem

Steigerhout Tuintafel Arnhem
Steigerhout Tuintafel Arnhem
Steigerhout Tuintafel Arnhem
Steigerhout Tuintafel Arnhem
Steigerhout Tuintafel Arnhem
Steigerhout Tuintafel Arnhem
Steigerhout Tuintafel Arnhem
GRATIS MONTAGE
Profiteer nu van onze gratis montage actie!
€179,00
Excl. BTW: €147,93
  • Model: Tuintafel Arnhem

Beschikbare opties:

Steigerhout Tuintafel Arnhem 

Kunnen je tuinstoelen een tweede ronde door of kun je gewoon niet de juiste tuintafel vinden? Misschien is dan de  steigerhouten Tuintafel Arnhem iets voor u. De steigerhouten tuintafel Delft is in vele afmetingen verkrijgbaar, zo is de tafel geschikt voor grote en kleine families. De tuintafel is prima te combineren met stoelen naar keuze of onze steigerhouten tuinstoelen of steigerhouten tuinbanken, combineren is mogelijk. De steigerhouten tuintafel wordt goed stevig in elkaar gemonteerd en is goed zwaar. Daarom is het voor kinderen niet makkelijk weg te duwen. De tafel wordt voor u op de juiste plek geplaatst zodat verplaatsen niet meer nodig is.


Afmetingen van de Steigerhouten Tuintafel Arnhem

Door de grote voorraad en het voorzien in klantwens zijn onze tuintafels in verschillende soorten afmeting te produceren. De standaard afmeting van de steigerhouten tuintafel Delft is 78 cm hoog. De breedte van de tuintafel Arnhem varieert van 80 cm tot en met 140 cm breed. De steigerhouten tuintafel is bij Ambacht Meubelen te verkrijgen van 130 cm tot en met 450 cm. De blokpoten zijn 23 cm bij 23 cm. Kleinere blokpoten van 13 x 13 cm zijn mogelijk bij kleinere tuintafels. De grote poten zorgen voor genoeg draagkracht van de steigerhouten tuintafel. Rondom het steigerhouten tafelblad zit een omlijsting van 6 cm dik. De omlijsting zit aan de binnenkant tussen alle tafelpoten van de steigerhouten tuintafel Arnhem.

Behandeling van de steigerhouten Tuintafel Arnhem

De steigerhouten Tuintafel kan zowel onbehandeld als behandeld geleverd worden door Ambacht Meubelen. Wij bevelen aan om de steigerhouten Tuintafel te laten behandelen. De behandelingen brengen naast kleur ook een beschermend effect voor de steigerhouten tuinmeubelen. Naast lakken, beitsen en washen, kunnen wij de steigerhouten tuinstafel ook voor u Nano coaten. Momenteel is de Nano Coating het meest gekozen, maar ook het best voor de Steigerhouten Tuinmeubelen. Het is waterafstotend en beschermend tegen vuil. 


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Whatsapp Chat
Ambacht Meubelen
Ambacht Meubelen