Menu
Your Cart

Wat is Betonlook ?

Meubels van beton

Robuust, uniek, trendy en eigentijds zijn de betonnen meubels. De betonnen meubelstukken zijn geheel op maat gemaakt en geven uw woning een unieke sfeervolle luxe uitstraling en past volledig in het wonen van tegenwoordig. Makkelijk te onderhouden betonnen meubelen gecombineerd met andere natuurlijke materialen.

Beton is de trend van nu
Bij de inrichting van uw huis denkt u misschien niet direct aan betonnen meubilair. Het gebruik van beton staat echter heel mooi in een strak en stoer interieur! Het gebruik van beton cire zie je dan ook veel terugkomen in de huidige interieur trends en woonaccessoires. Beton cire is door de grijzige kleur mooi te combineren met natuurlijke materialen als hout, riet, lichte tinten en wit. Dit maakt de uitstraling van het beton wat zachter en versterkt de natuurlijke uitstraling van het materiaal.


Voordelen van een Betonlooktafel:
- combineert mooi op houten vloeren
- heeft een unieke uitstraling
- geen echt beton dus goed te verplaatsen
- voelt niet koud aan
- extra beschermd tegen vlekken van vloeistoffen
- makkelijk in onderhoud
- eigentijdse uitstraling


Betonlook heeft een natuurlijke en stoere uitstraling. Afhankelijk van de stijl van je woning, kun je het in elke ruimte gebruiken. Er worden vloeren, badkamers, keukens en toiletten mee gemaakt. Maar ook meubels van worden steeds populairder.

Dit komt omdat het 100% waterdicht en krasvast is. Het materiaal en de techniek die wordt gebruikt, zorgt ervoor dat uw keuken of badkamer niet alleen heel mooi wordt, maar ook veel makkelijker te onderhouden.

Een ander kenmerk is namelijk, dat het niet vlekt. Mors je iets, dan neem je het gemakkelijk af.Whatsapp Chat
Ambacht Meubelen
Ambacht Meubelen