Menu
Your Cart

behandeling steigerhout


Nano coating:

Nano coating is een behandeling dat Vuil en Waterafstotend is. De coating wordt over het gehele steigerhout gespoten. Het hout is dan goed behandeling tegen vocht en vuil. Herhaling is na 2 jaar weer nodig. Voordeel van de nano coating behandeling is dan het steigerhout niet verandert van kleur en blijft zijn stoere en robuuste look behouden. Nano coating is als best getest afgelopen jaren.


Beits Behandeling:

Beits behandeling: om de levensduur van het hout te verlenen kunnen wij de meubelen behandelen met een beits behandeling, de beits dringt diep in het hout en daardoor zullen er geen vuiligheden zoals eten en drinken Water in het hout trekken. Waardoor de kleur van het hout veel donkerder/warmer wordt.Olie Behandeling

Olie Behandeling Het behandelen van het steigerhout met kleurloze olie is de meeste natuurlijke afwerking.De olie vormt geen glans, de kleur van het hout wordt wel donkerder/warmer.


Lak Behandeling

Lak behandeling kent veel voordelen, het hout wordt er slijtvast en beschermd door. Blanke lak ligt als het ware op het hout er trekt niet in het hout. De behandeling is bestand tegen vetvlekken en vuil, ook is er nadien geen onderhoud meer nodig.


Whatsapp Chat
Ambacht Meubelen
Ambacht Meubelen