Menu
Your Cart

Steigerhouten Tuinsets

Steigerhouten Tuinsets
Tuinset Exclusive 4 PersonenSteigerhouten Tuinset Exclusive 4 Personen Heerlijk de ochtend trotseren terwijl u aan het ontbijten bent aan een steigerhouten tuinset van Ambacht Meubelen. De steigerhouten tuinset Exclusive is in vele afmetingen te maken naast de tuinset voor 4 personen is de tuinset ..
€399,00
Excl. BTW:€329,75
Tuinset Exclusive 6 PersonenSteigerhouten Tuinset Exclusive 6 personen Gezellig dineren in eigen tuin met de steigerhouten tuinset Exclusive van Ambacht Meubelen. De steigerhouten tuinset Exclusive is in vele afmetingen te maken naast de tuinset voor 6 personen is de tuinset ook te verkrijgen als t..
€499,00
Excl. BTW:€412,40
Tuinset Exclusive 8 PersonenSteigerhouten Tuinset Exclusive 8 personen Zonnen, lunchen en genieten het kan allemaal tegelijk met de steigerhouten Tuinset Exclusive voor 8 personen. De steigerhouten tuinset Exclusive is in vele afmetingen te maken naast de tuinset voor 8 personen is de tuinset ook t..
€699,00
Excl. BTW:€577,69
Tuinset Exclusive 10 PersonenSteigerhouten Tuinset Exclusive 10 personen Met een groot familie aan tafel in de tuin? Dat is helemaal geen probleem met de Steigerhouten tuinset Exclusive 10 personen. De steigerhouten tuinset Exclusive is in vele afmetingen te maken naast de tuinset voor 10 personen ..
€899,00
Excl. BTW:€742,98
Tuinset Utrecht 4 PersonenSteigerhouten Tuinset Utrecht 4 personen Gezellig met het gezin in de tuin ontbijten, lunchen en dineren. De steigerhouten tuinset Utrecht is in vele afmetingen te maken naast de tuinset voor 4 personen is de tuinset ook te verkrijgen als tuinset Utrecht 6 personen, steige..
€379,00
Excl. BTW:€313,22
Tuinset Utrecht 6 PersonenSteigerhouten tuinset Utrecht 6 personen Gezellig met het gezin in de tuin ontbijten, lunchen en dineren. De steigerhouten tuinset Utrecht is in vele afmetingen te maken naast de tuinset voor 6 personen is de tuinset ook te verkrijgen als tuinset Utrecht 4 personen, steige..
€479,00
Excl. BTW:€395,87
Tuinset Utrecht 8 PersonenSteigerhouten Tuinset Utrecht 8 personenHoe groter de tafel, hoe meer gezelschap. Vooral met een steigerhouten tuinset van Ambacht Meubelen. De steigerhouten tuinset Utrecht is in vele afmetingen te maken naast de tuinset voor 8 personen is de tuinset ook te verkrijgen als ..
€679,00
Excl. BTW:€561,16
Tuinset Utrecht 10 PersonenSteigerhouten Tuinset Utrecht 10 personen Met een groot familie aan tafel in de tuin? Dat is helemaal geen probleem met de Steigerhouten tuinset Utrecht 10 personen. De steigerhouten tuinset Utrecht is in vele afmetingen te maken naast de tuinset voor 10 personen is de tu..
€879,00
Excl. BTW:€726,45
Steigerhout Tuintafel EdeWilt u ook elke ruimte van de tuintafel benutten zonder last te hebben van in de weg zittende tafelpoten? Misschien is dan de  steigerhouten Tuintafel Ede iets voor u. De steigerhouten tuintafel Ede is in vele afmetingen verkrijgbaar, zo is de tafel geschikt voor grote ..
€179,00
Excl. BTW:€147,93
Steigerhout Tuintafel Arnhem Kunnen je tuinstoelen een tweede ronde door of kun je gewoon niet de juiste tuintafel vinden? Misschien is dan de  steigerhouten Tuintafel Arnhem iets voor u. De steigerhouten tuintafel Delft is in vele afmetingen verkrijgbaar, zo is de tafel geschikt voor grot..
€179,00
Excl. BTW:€147,93
Steigerhout Tuintafel AlmereZit u liever aan een tuinbank te eten aan de tuintafel? Dan is de steigerhouten Tuintafel Almere de gepast oplossing. Door de dicht zijkant (kopse kanten) zijn tuinstoelen vrijwel overbodig en is de tuintafel Almere beter te combineren met tuinbanken, voor een mooie uitst..
€179,00
Excl. BTW:€147,93
Industriële Tuinset H-ModelSteigerhouten Industriële Tuinset H-ModelIndustriële sfeer creëren in eigen tuin? Dat is mogelijk met één van onze steigerhouten Industriële tuinsets. De industriële tuinset brengt straalt zijn eigen karakter uit met een robuuste houding. Strak, mooi en opvallend. In ..
€329,00
Excl. BTW:€271,90
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 14
Whatsapp Chat
Ambacht Meubelen
Ambacht Meubelen