Menu
Your Cart

steigerhouten tuintafels

Steigerhout Tuintafel ExclusiveKunnen je tuinstoelen een tweede ronde door of kun je gewoon niet de juiste tuintafel vinden? Geniet dan van onze steigerhouten Tuintafel Exclusive. De steigerhouten tuintafel is in vele lengtes verkrijgbaar, zo is de tafel geschikt voor grote en kleine families. Door ..
€259,00
Excl. BTW:€214,05
Steigerhout Tuintafel Delft Kunnen je tuinstoelen een tweede ronde door of kun je gewoon niet de juiste tuintafel vinden? Misschien is dan de  steigerhouten Tuintafel Delft iets voor u. De steigerhouten tuintafel Delft is in vele afmetingen verkrijgbaar, zo is de tafel geschikt voor grote ..
€179,00
Excl. BTW:€147,93
Steigerhout Tuintafel EdeWilt u ook elke ruimte van de tuintafel benutten zonder last te hebben van in de weg zittende tafelpoten? Misschien is dan de  steigerhouten Tuintafel Ede iets voor u. De steigerhouten tuintafel Ede is in vele afmetingen verkrijgbaar, zo is de tafel geschikt voor grote ..
€179,00
Excl. BTW:€147,93
Steigerbuis Tafel Houdt u van industrieel en wilt u dat graag terugzien in uw huis of tuin? Kies dan voor de Steigerbuis Tafel. De steigerbuis tafel is in vele afmetingen verkrijgbaar, zo is de tafel geschikt voor grote en kleine families. De tuintafel is prima te combineren met stoelen naar ke..
€299,00
Excl. BTW:€247,11
Steigerhout Tuintafel Arnhem Kunnen je tuinstoelen een tweede ronde door of kun je gewoon niet de juiste tuintafel vinden? Misschien is dan de  steigerhouten Tuintafel Arnhem iets voor u. De steigerhouten tuintafel Delft is in vele afmetingen verkrijgbaar, zo is de tafel geschikt voor grot..
€179,00
Excl. BTW:€147,93
Steigerhout Tuintafel AlmereZit u liever aan een tuinbank te eten aan de tuintafel? Dan is de steigerhouten Tuintafel Almere de gepast oplossing. Door de dicht zijkant (kopse kanten) zijn tuinstoelen vrijwel overbodig en is de tuintafel Almere beter te combineren met tuinbanken, voor een mooie uitst..
€179,00
Excl. BTW:€147,93
Industriële Tuinset H-ModelSteigerhouten Industriële Tuinset H-ModelIndustriële sfeer creëren in eigen tuin? Dat is mogelijk met één van onze steigerhouten Industriële tuinsets. De industriële tuinset brengt straalt zijn eigen karakter uit met een robuuste houding. Strak, mooi en opvallend. In ..
€329,00
Excl. BTW:€271,90
Industriële Tuinset U-ModelSteigerhouten Industriële Tuinset U-ModelIndustriële sfeer creëren in eigen tuin? Dat is mogelijk met één van onze steigerhouten Industriële Tuinsets. De industriële tuinset brengt straalt zijn eigen karakter uit met een robuuste houding. Strak, mooi en opvallend..
€329,00
Excl. BTW:€271,90
Industriële Tuinset X-ModelSteigerhouten Industriële Tuinset X-ModelIndustriële sfeer creëren in eigen tuin? Dat is mogelijk met één van onze steigerhouten Industriële tuinsets. De industriële tuinset X-model brengt straalt zijn eigen karakter uit met een robuuste houding. Strak, mooi en opvallend. ..
€329,00
Excl. BTW:€271,90
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9
Whatsapp Chat
Ambacht Meubelen
Ambacht Meubelen