Menu
Your Cart

Steigerhout Tuinmeubelen

Steigerhout Hoekbank Amsterdam Steigerhout Hoekbank Amsterdam
GRATIS HOCKERS
Hoekbank AmsterdamSteigerhouten Hoekbank Amsterdam De Steigerhouten Hoekbank Amsterdam heeft een L vormige hoek. Dit model hoekbank van steigerhout is de standaard model hoekbank van Ambacht Meubelen. De hoekbank heeft aan beide kanten een armleuning. De rugleuning loopt schuin af voor extra zi..
€349,00
Excl. BTW:€288,43
Loungebank UtrechtDe Steigerhouten Lounge Bank bestaat uit één losse steigerhouten tuinbank. De steigerhouten lounge tuinbank is ideaal om de zomerdagen in de voortuin of op het balkon door te brengen. Het neemt in tegenstelling tot een complete set weinig ruimte in beslag. De steigerhouten Lounge b..
€159,00
Excl. BTW:€131,41
Tuinset Exclusive 4 PersonenSteigerhouten Tuinset Exclusive 4 Personen Heerlijk de ochtend trotseren terwijl u aan het ontbijten bent aan een steigerhouten tuinset van Ambacht Meubelen. De steigerhouten tuinset Exclusive is in vele afmetingen te maken naast de tuinset voor 4 personen is de tuinset ..
€399,00
Excl. BTW:€329,75
Steigerhout Hoekbank Rotterdam Steigerhout Hoekbank Rotterdam
GRATIS HOCKERS
Hoekbank Rotterdam Steigerhouten Hoekbank Rotterdam De Hoekbank Rotterdam van steigerhout heeft ook een L vormige hoek. Het model steigerhouten hoekbank Rotterdam is de één na populairste model hoekbank van steigerhout van Ambacht Meubelen. De hoekbank heeft aan één kant een armleuning en aan de a..
€339,00
Excl. BTW:€280,17
Lounge Set ArnhemSteigerhouten Lounge Set ArnhemDe Steigerhouten Lounge Set Arnhem bestaat uit één losse steigerhouten lounge bank en één los steigerhouten lounge stoel. De steigerhouten Lounge set is een prima alternatief voor een steigerhouten hoekbank. Door de losse stoel kunt u zelf uw gewenste ..
€159,00
Excl. BTW:€131,41
Lounge Set HarlingenSteigerhouten Lounge Set HarlingenAls alternatief voor de steigerhouten hoekbanken hebben wij Tuin Lounge Sets in ons assortiment, voor wie zijn opstelling in de tuin wel eens veranderd. De Steigerhouten Lounge Set Harlingen bestaat uit twee losse steigerhouten tuinbanken. De ste..
€159,00
Excl. BTW:€131,41
Lounge Set RotterdamSteigerhouten Lounge Set Rotterdam De Steigerhouten Lounge Set Rotterdam bestaat uit één losse steigerhouten lounge bank en twee los steigerhouten lounge stoelen. De steigerhouten Lounge set is een prima alternatief voor een steigerhouten hoekbank. Door de losse stoelen zij..
€159,00
Excl. BTW:€131,41
Tuinset Exclusive 6 PersonenSteigerhouten Tuinset Exclusive 6 personen Gezellig dineren in eigen tuin met de steigerhouten tuinset Exclusive van Ambacht Meubelen. De steigerhouten tuinset Exclusive is in vele afmetingen te maken naast de tuinset voor 6 personen is de tuinset ook te verkrijgen als t..
€499,00
Excl. BTW:€412,40
Steigerhout Hoekbank Utrecht Steigerhout Hoekbank Utrecht
GRATIS HOCKERS
Hoekbank Utrecht Steigerhouten Hoekbank Utrecht De Steigerhouten Hoekbank Utrecht heeft een net als de rest van de hoek tuinmeubelen van Ambacht Meubelen een L vormige hoek. Dit model hoekbank van steigerhout komt ook in steeds meer tuinen voor, en staat ook wel bekend als de zogenoemde Chaisse Lo..
€369,00
Excl. BTW:€304,96
Tuinset Exclusive 8 PersonenSteigerhouten Tuinset Exclusive 8 personen Zonnen, lunchen en genieten het kan allemaal tegelijk met de steigerhouten Tuinset Exclusive voor 8 personen. De steigerhouten tuinset Exclusive is in vele afmetingen te maken naast de tuinset voor 8 personen is de tuinset ook t..
€699,00
Excl. BTW:€577,69
Steigerhout Hoekbank Den haag Steigerhout Hoekbank Den haag
GRATIS HOCKERS
Hoekbank Den Haag Steigerhouten Hoekbank Den Haag De Steigerhouten Hoekbank Den Haag is vrij bijzonder in zijn samenstelling. Het bijzondere kenmerk van de Steigerhouten Hoekbank Den Haag is dat de Hoekbank bestaat uit een steigerhouten loungebank met een losstaande steigerhouten bank dat tegen de..
€349,00
Excl. BTW:€288,43
Lounge Set LelystadSteigerhouten Lounge Set Lelystad Als alternatief voor de steigerhouten hoekbanken hebben wij Tuin Lounge Sets in ons assortiment, voor wie zijn opstelling in de tuin wel eens veranderd. De Steigerhouten Lounge Set Lelystad bestaat uit twee losse steigerhouten tuinbanken. De stei..
€159,00
Excl. BTW:€131,41
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 24
Whatsapp Chat
Ambacht Meubelen
Ambacht Meubelen