Menu
Your Cart

Over ons

wie zijn wij ? 


Met een team van meubelmakers maken wij in onze werkplaats van 400m2 dagelijks een verscheidenheid aan producten van steigerhout, eikenhout en betonlook zoals:  Kasten, Tafels, Bedden, salontafels, TV-meubels, Bartafels, inrichtingen voor horeca, voor winkels, voor kantoren etc.      

  

Ambacht Meubelen biedt meubelen aan van topkwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen. Het Materiaal dat wij gebruiken heeft de juiste kwaliteit en is zeer goed afgewerkt. Door gebruik te maken van de beste materiaal planken,schroeven en lijm  worden al de meubels zorgvuldig ontworpen en nauwkeurig afgewerkt. Het eindresultaat is dan ook verbazingwekkend te noemen.Al de meubels worden in eigen meubelfabriek gemaakt door professionele ervaren meubelmakers.


Met onze vakkundigheid en mensenkennis staan wij ook dit jaar tot uw dienst. Een combinatie van uw wensen en onze expertise zorgen voor het ideale eindproduct waar u jarenlang van kunt genieten. Wij kunnen ronduit vertellen wie wij zijn, maar uiteindelijk is het eindresultaat wat telt. Wanneer mogen wij u blij maken?


Maatwerk:


Maatwerk is bij Ambacht Meubelen uiteraard ook geen probleem! De deskundige medewerkers geven u graag advies bij uw wensen of tekeningen


Wij leveren de mooiste en kwalitatief beste tafels van Nederland, en dat ook nog eens tegen de allerscherpste prijs!! In principe is alles uit voorraad leverbaar.

Whatsapp Chat
Ambacht Meubelen
Ambacht Meubelen